Webinar KB persoonlijke beschermingsmiddelen

Op maandag 29 november 2021 organiseert de Federale Overheidsdienst Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg (FOD Werkgelegenheid) een webinar via TEAMS, van 14u tot 15u30, om het koninklijk besluit van 17 oktober 2021 voor te stellen. Dit KB wijzigt de codex over het welzijn op het werk, wat de persoonlijke beschermingsmiddelen betreft.

Peter Dilles, attaché van de Afdeling Normen, zal toelichting geven over deze wijziging.

Meer info daarover in dit nieuwsbericht op de website van de FOD Werkgelegenheid: Aanpassing van de bepalingen van de codex over het welzijn op het werk inzake persoonlijke beschermingsmiddelen.

Agenda

  • Onthaal vanaf 13.50u
  • Start webinar om 14.00u
  • Presentatie nieuwe regelgeving door Peter Dilles, attaché Afdeling Normen
  • Vraagstelling
  • Einde omstreeks 15.30u

Inschrijving en deelname

Het webinar is gratis, maar inschrijven voor dit evenement is verplicht via de evenementenwebsite van de FOD Werkgelegenheid: Webinar: Aanpassingen bepalingen in de codex over het welzijn op het werk - KB Persoonlijke beschermingsmiddelen.

Na inschrijving ontvangt u de link om deel te nemen aan de livegebeurtenis.

Een Franstalige sessie is in de voormiddag voorzien, van 11.00u tot 12.30u. Meer info daarover is beschikbaar via de Franstalige versie van de evenementenwebsite: Webinaire: Adaptation des dispositions du Code du bien-être au travail en ce qui concerne les équipements de protection individuelle.