Webinars “Versterkte rol van de arbeidsarts” en “Telewerk/CAO149”

In februari 2021 waren er webinars in het Nederlands en in het Frans over de versterkte rol van de arbeidsarts. In maart 2021 waren er webinars in het Nederlands en in het Frans over telewerk en hoe musculoskeletale aandoeningen en psychosociale risico’s voorkomen. Die webinars werden georganiseerd door de Federale Overheidsdienst Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg (FOD Werkgelegenheid).

Meer dan 450 personen waren ingeschreven voor de eerste webinar en meer dan 1350 personen voor de tweede webinar, wat aantoont dat de problematiek de mensen aanspreekt.

De slides van de 4 webinars en de opnames van de webinars over de versterkte rol van de arbeidsarts zijn beschikbaar via de evenementenwebsite van de FOD Werkgelegenheid:

De webinars over telewerken staan op het YouTube kanaal van de FOD Werkgelegenheid:

Ook de provinciale comités ter bevordering van de arbeid (PCBA) hebben tijdens de coronapandemie diverse webinars georganiseerd waar ook veel deelnemers zich hebben ingeschreven.

Meer dan 150 personen bijvoorbeeld volgden het webinar “Wanneer stress een hefboom wordt” van het PCBA Limburg op 4 maart 2021. De presentaties zijn beschikbaar via de evenementenwebsite van de FOD Werkgelegenheid: Wanneer stress een hefboom wordt - online studienamiddag.